Vacature

OPEN VACATURE - TECHNISCH

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Heb jij jouw studie net afgerond en ben je klaar om de arbeidsmarkt te betreden? Of heb je juist al een paar jaar ervaring en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan snel verder! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Voor Arcadis zijn wij op zoek naar toppers vanuit verschillende vakgebieden en met verschillende soorten werkervaring. Arcadis is een advies-, ontwerp-, projectmanagement en ingenieursorganisatie op het gebied van infrastructuur, water, milieu en gebouwen.  Arcadis zoekt oplossingen voor dringende problemen om zo de levenskwaliteit overal ter wereld te verbeteren. Je kunt hierbij denken aan vraagstukken rondom duurzaamheid, energietransitie, klimaatadaptatie, verstedelijking en digitalisering.  

 

Binnen de drie Business Areas Mobility, Places en Resilience, komen veel verschillende onderwerpen aan bod. De functies lopen erg uiteen; van Junior Engineer Energietransitie tot Adviseur Bodem. Heb jij meer kennis op het gebied van Bouwkunde en Revit? Dan is Bouwkundig BIM Modelleur misschien wel iets voor jou.   

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Binnen Arcadis krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in jouw functie 
 • Vanaf moment 1 word je meegenomen in lopende projecten en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Arcadiaan beschik jij over de volgende eigenschappen: 


 • Een afgeronde MBO4, HBO of WO studie, in de richting van Bouwkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische bedrijfskunde, Civiele techniek, Milieukunde of een andere technische studie
 • Je denkt in oplossingen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Overige functie-eisen: 

 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur 
 • Je bent assertief en ondernemend en instaat om een netwerk op te bouwen 
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken 

Wat bieden wij jou? 

 • Een marktconform bruto maandsalaris op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!