Vacature

PERSOONLIJK EXPERT

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Weet jij hoe je maatwerk moet leveren? Zoek jij de persoonlijke connectie op met de klant en geef jij iedereen de aandacht die men verdient? Dan is deze functie écht wat voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Persoonlijk expert sta je direct in contact met de klant en ben jij het eerste aanspreekpunt. Je geeft inhoudelijk antwoord op de klantvraag en zoekt naar de verbreding van het gesprek. Door jouw expertise ben je in staat om mee te denken met de klant en kan jij de klant écht helpen. 

 

Deze functie staat open bij de SNS Bank, op verschillende locaties in Nederland (onder andere in Utrecht, Groningen, Roermond, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven). Omdat je ook werkzaam bent op verschillende kleinere kantoren, is het fijn als je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.  

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Telefonisch en op locatie klanten te woord staan 
 • Oplossingen aandragen en onderzoeken wat van meerwaarde kan zijn voor de klant 
 • Stapt op de klant af om het gesprek aan te gaan en zorgt dat de klant tevreden het gesprek achter zich laat 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Persoonlijk expert beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • HBO werk- en denkniveau 
 • Beschikbaar voor 24-36 uur 

Overige functie-eisen: 

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord al geschrift 
 • Leergierig; jij bent al in het bezit van een Wft basis en staat ervoor open om ook Wft Schade Particulier te behalen 
 • Flexibiliteit in werkhouding 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2300,- - €4000,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!