Ctalents Diamond Awards-1
Foto politie

De Politie

Omdat ze actief nagedacht hebben over functies die er voorheen niet waren heeft de Politie de Voorloper Award in 2020 gewonnen. Dit jaar zijn ze wederom genomineerd onder andere vanwege het creëren van kansen.

“Los van wat voor prima werk binnen de eenheden wordt uitgevoerd worden alle diensten en staf gestimuleerd en geënthousiasmeerd om zich te verrijken in het (samen)werken met talenten met een beperking. Het succes van de afgelopen jaren is er ook naar, omdat we als PDC eind 2021 mogelijk 200 medewerkers vanuit de Banenafspraak in huis hebben”.

Stem daarom op de Politie!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. De Politie is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op de PolitieOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents