Vacature

PROJECT ENGINEER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Project Engineer ben jij de spin in het web. Je bent van alle stappen op de hoogte en kan je collega’s informeren over de stand van zaken. Jouw functie komt tot zijn recht op het gebied van ontwerp en uitvoering. 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

In de rol van Project Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, collega’s en constructeurs. Bij verschillende projecten word je betrokken, dit kan gaan om constructieve waterbouwprojecten, technische inspecties of juist restlevensduurbeschouwingen en onderhoudsplannen. Je gaat geordend te werk en bent constant op de hoogte van de stand van zaken. Binnen de organisatie is voldoende ruimte om jouw ideeën tot uiting te laten komen en kansen om impact te maken. 

 

Het takenpakket is erg uiteenlopend. Van Uitvoeringsbeleid tot het opzetten van planningen, van meedenken en schrijven aan tenders tot Ontwerpleiding. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je wordt aangestuurd en begeleid tot de Projectmanager. Wel ben jij als Project Engineer betrokken bij verschillende projectfasen en begeleid je de opdrachtgevers. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Eerste aanspreekpunt op kantoor en op locatie, voor opdrachtgevers, projectmanagers en constructeurs 
 • Verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijk, waarbij je wordt betrokken bij alle verschillende fasen 
 • Het uitvoeren van technische inspecties van waterbouwkundige constructies met vastlegging in rapportages 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Project Engineer beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Flexibiliteit, je kan snel schakelen tussen verschillende taken en rollen 
 • Grote mate van zelfstandigheid, je staat stevig in je schoenen en weet collega’s heldere updates te geven 

Overige functie-eisen: 

 • Een HBO-opleiding in de richting van civiele techniek of waterbouw 
 • Affiniteit met uitvoeringsbegeleiding en uitvoeringsmethodiek 
 • Ervaring met CAD-software, zoals AutoCAD, Revit en Naviworks is een pré 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3025,- tot €4725,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Recruiter Lisanne.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met onze Recruiter Lisanne via lisanne@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Lisanne (hubspot.com) Tot gauw!