Ctalents Diamond Awards-1
Gelderland

De provincie Gelderland is dit jaar genomineerd als Voorloper vanwege de grote stappen die ze het afgelopen jaar hebben gemaakt en omdat ze voor vele mensen met een auditieve en/of visuele beperking een plek hebben gecreëerd.

“Ze zijn hard op weg om binnen de organisatie meer inclusief te zijn. Ik werk er nu drie maanden en ik zie hoe groot de bereidheid is om mensen met een beperking kansen binnen de organisatie te bieden”.

Stem daarom op de provincie Gelderland!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. De provincie Gelderland is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op de provincie GelderlandOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents