Ctalents Diamond Awards-1
Foto Provincie Utrecht

De Provincie Utrecht is dit jaar genomineerd als Voorloper omdat ze inclusie voorop stellen.

“Het Provinciehuis Utrecht is een organisatie die diversiteit en inclusie voorop stelt, binnen de organisatie worden ondersteunende instrumenten beheerd en de middelen aangepast zodat mensen met een beperking hun werk kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen professioneel, altijd prioriteit gevend aan gezondheid”.

Stem daarom op de Provincie Utrecht!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Provincie Utrecht is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op Provincie UtrechtOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents