Ctalents Diamond Awards-1
Foto - Rabobank

 

De Rabobank is genomineerd als Voorloper vanwege de grote stappen die er zijn gezet met betrekking tot inclusie.

“Frans van de Top speelt hierin een belangrijk rol. Hij zorgt vanuit de Inclusiondesk ervoor dat medewerkers met een functiebeperking optimaal worden begeleid. Ook ziet hij kansen in de organisatie om de instroom verder te vergroten. Door zijn inzet en inspiratie zijn vele medewerkers bij de Rabobank gestart en is het verloop zeer laag”.

Stem daarom op de Rabobank!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. De Rabobank is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op de RabobankOok een  Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents