Vacature

RECRUITER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij diegene die makkelijk weet te achterhalen waar iemand sterk in is? Is netwerken iets dat jou natuurlijk afgaat? Dan is dit een rol voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Recruiter is het jouw taak om vacatures te vervullen met de ideale kandidaat. Dat vraag enerzijds om in een vacature te duiken om te achterhalen wat nu echt nodig is; dat vraagt anderzijds om de juiste persoon in een zee aan mogelijkheden te vinden. Een veelzijdige rol! 

 

De klant waar wij voor zoeken is actief in de financiële dienstverlening, een veld waar voor velen nog een bepaald imago aan kleeft. Het is dan ook deels jouw taak als Recruiter om te laten zien dat het stoffige beeld niet meer klopt. Dat doe je niet enkel door vacatureteksten scherper te schrijven en op een persoonlijke manier kandidaten aan te spreken, maar ook door op strategisch niveau mee te denken. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Van werving en selectie tot onboarding, jij zorgt dat mensen warm worden onthaald; 
 • Jij en je de andere recruiters durven elkaar uit te dagen en helpen elkaar zo beter te worden; 
 • Het gesprek aan durven gaan, ongeacht wie je voor je hebt. 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Recruiter beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Communicatief sterk, dat behoeft geen uitleg; 
 • Stressbestendig, het kan immers soms best hectisch zijn. 

Overige functie-eisen: 

 • HBO/WO werk- en denkniveau; 
 • Enige ervaring met werving & selectie; 
 • Je beheerst zowel de Nederlands als Engels taal in woord en geschrift. 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2750,- tot €5000,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!