Kopie van Header Talent. Stemmen tot 2 december 2021. (1)
Foto Rhimou

Rhimou

Rhimou heeft een warme persoonlijkheid en heeft een prettige manier van communiceren. Zij heeft ooit een klein team aangestuurd, maar moest een stapje terug doen vanwege haar slechthorendheid. Ze is gedreven, enthousiast en georganiseerd. Vooral in haar vakgebied blijft zij zich verder ontwikkelen. Dat merk je ook aan het feit dat ze nu de opleiding Belasting Assistente is gestart nu zij geen baan heeft. Rhimou heeft behoorlijk wat financiële ervaring en de nodige competenties om van toegevoegde waarde te zijn voor een inclusieve organisatie. Een financieel talent. Stem daarom op Rhimou!

Ctalents Diamond Awards - categorie Talent

Rhimou is genomineerd in de categorie Talent. Deze persoon met een auditieve en/of visuele beperking heeft de talenten en de skills maar nog niet de baan! Welk talent verdient volgens jou een Ctalents Diamond Award maar vooral ook een eerlijke kans op een baan?

Stem op RhimouBen jij ook een Talent?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Logo Ctalents