Ctalents Diamond Awards Uitblinker
Foto Rob

Rob van Leeuwen

Vanwege zijn groei en bijdrage binnen ABN AMRO en vanwege het overweldigende aantal publieksstemmen heeft Rob van Leeuwen de uitblinker award gewonnen in 2020. Dit jaar is hij wederom genomineerd.  

“Ondanks zijn visuele beperking is Rob altijd een positief ingesteld persoon èn collega. Hij houdt zich bezig om duurzame ontwikkelingen onder de aandacht te brengen en te promoten onder zijn collega's bij ABN-AMRO door middel van onderzoek en nieuwsbrieven. Hij stelt zijn problematiek dus niet centraal, maar de wereld waarin hij verder moet”. Stem daarom op Rob! 

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Rob van Leeuwen is genomineerd in de categorie UItblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Rob van LeeuwenBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter!
Logo Ctalents