Header Uitblinker. Stemmen tot 7 december 2022
Foto Robin

Robin Frings

Robin is Personal Trainer en signdancer bij onder andere NPO Zappelin. In mei hebben we hem in zijn rol gezien bij het Eurovisie songfestival, waarin hij de dansende Irma Sluis werd genoemd. Robin denkt in oplossingen en mogelijkheden en maakt zich online hard voor de rol van mensen met een auditieve beperking in de maatschappij! Stem daarom op Robin!

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Robin Frings is genomineerd in de categorie Uitblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Robin FringsBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Logo Ctalents