Foto Robin Frings

Categorie Uitblinker

ROBIN FRINGS

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN ROBIN

OVER ROBIN FRINGS

“Robin is een fantastisch voorbeeld voor de slechthorende/dove kinderen van nu! Hij maakt impact en bereikt vele mensen met zijn filmpjes. Hij laat zien wat er allemaal kan en mogelijk is. Hij is hèt voorbeeld van een echte uitblinker”. 

Robin is muziektolk en influencer. Met zijn filmpjes op Instagram en TikTok geeft hij meer bekendheid aan Nederland over doof of slechthorend zijn. Dit doet hij onder andere door bekende Nederlanders een naamgebaar te geven. Hiermee bereikt hij enorm veel mensen. Vanaf 21 januari is hij te zien als jurylid bij het programma 'Hands Up'.
Een brug bouwen tussen de doven- en horende wereld is zijn ultieme doel en dat begint hem aardig te lukken. Natuurlijk konden we niet om hem heen en is hij daarom voor de tweede keer genomineerd als Uitblinker. 

 

Meer lezen over de inclusiereis van Robin? Klik hier!

 

CATEGORIE UITBLINKER

Deze award gaat naar een talent met een auditieve of visuele beperking dat laat zien wat er wél kan. Iemand die stappen heeft gemaakt in zijn of haar carrière en die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Is Robin Frings volgens jou een echte uitblinker?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Robin

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier  

Logo Ctalents