Foto van Ronald Smits

Categorie Uitblinker

RONALD SMITS

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN RONALD

 

OVER RONALD SMITS

Ronald is Servicemedewerker Personal Banking bij ABN AMRO 

“Ronald kan heel goed klanten helpen. Er zijn zelfs veel klanten die naar hem vragen doordat hij erg behulpzaam en geduldig is. Hij heeft altijd goede zin en toont veel initiatief. Zonder Ronald zou ons kantoor niet zo soepel draaien als dat het nu doet”

 

Ronald zette concrete stappen in zijn carrière doordat hij uitblinkt in zijn vakgebied! Natuurlijk is hij daarom genomineerd als Uitblinker. Ronald is gestart in een assisterende rol, heeft zichzelf laten zien en is doorgegroeid naar adviseur. Hij heeft een flink doorzettingsvermogen en heeft alles aangepakt om te groeien, in zijn werk én als persoon! 

 

Meer lezen over de inclusiereis van Ronald? Klik hier!

CATEGORIE UITBLINKER

Deze award gaat naar een talent met een auditieve of visuele beperking dat laat zien wat er wél kan. Iemand die stappen heeft gemaakt in zijn of haar carrière en die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Is Ronald Smits volgens jou een echte uitblinker?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Ronald

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents