Vacature

SCHADEBEHANDELAAR

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Denk jij graag met andere mee? Ben jij degene die ervoor zorgt dat alles wordt opgelost? Dan is deze vacature wel iets voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend). 

 

Het overkomt ons allemaal wel eens een keer: schade lijden. Geen leuke gebeurtenis, maar als Schadebehandelaar zorg jij voor een goede afwikkeling. Je hebt daarbij niet enkel contact met de klant die de schade heeft ondervonden, maar ook derden waar nodig. Concreet houdt het in dat jij claims analyseert en beoordeelt, maar ook dat je de afwikkeling verzorgt. 

 

Geen enkele claim is hetzelfde en dat maakt deze rol afwisselend en uitdagend. Soms zul je voor de beste oplossing creatief moeten denken, de andere keer met diverse partijen stevig onderhandelen.. Gelukkig heb je een team waar jij met al je vragen terecht kan als je het even niet weet. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Zelfstandig aan dossiers werken; 
 • Telefonisch klantcontact onderhouden; 
 • Meedenken hoe de dienstverlening te verbeteren. 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als schadebehandelaar beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Empathisch, zo weet je contact te leggen met klant; 
 • Doortastend, zo kan je vlot tot de kern komen. 

Overige functie-eisen: 

 • MBO/HBO werk- en denkniveau; 
 • WFT Basis en WFT Schade Particulieren, of bereid deze binnen een jaar te behalen; 
 • Affiniteit met verzekeringsproducten is een pré. 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2400,- tot €4000,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!