Logo van Sencity

Categorie Koploper

SENCITY

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN SENCITY

 

OVER SENCITY

Een belevingsfestival geïnspireerd op het niet of minder kunnen horen van muziek, dat is het Sencity Festival. De zintuigprikkelende toepassingen die zij inzetten, dragen derhalve bij aan de toegankelijkheid voor een bredere doelgroep. Sencity is vooral gericht op de zintuigen; zien, voelen, proeven, ruiken en (in mindere mate) horen. 

Sencity is genomineerd in de categorie Koploper omdat ze op deze manier toegankelijke evenementen organiseren voor mensen met een auditieve beperking en hier ook meer aandacht aan geven! 

 

Meer lezen over de inclusiereis van Sencity? Klik hier!

CATEGORIE KOPLOPER

Deze award gaat naar een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving en die bijdraagt aan verandering. Moet Sencity deze award volgens jou winnen?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Sencity

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents