Ctalents Diamond Awards (2)
Sven (1)

Sven Romkes

Sven is wederom genomineerd als Inspirator! Hij is een inspirator in hart en nieren. De stappen die ABN AMRO maakt op het gebied van inclusie zouden niet kunnen gebeuren zonder Sven! Hij kan mensen enthousiasmeren en aanzetten tot actie. En hij zet zich op veel meer vlakken in voor inclusie en diversiteit! Stem daarom op Sven!

Ctalents Diamond Awards - categorie Inspirator

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Sven Romkes is genomineerd voor de categorie Inspirator. Deze persoon is een echte inspirator voor anderen! Hij/zij zorgt er daadwerkelijk voor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen ditzelfde te doen.

Stem op Sven RomkesOok een Inspirator worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents