Foto van Ted Vonk

Categorie Inspirator

TED VONK

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023
LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN TED

OVER TED VONK

Career Specialist bij Rabobank 

 

“Ted is niet de klassieke Rabobank HR specialist en dat maakt hem uniek. Hij doet niet alleen zijn werk goed maar durft ook echt ‘out of the box’ te denken en op zoek te gaan naar oplossingen die verrassen. Hij heeft de natuurlijke, vanzelfsprekende houding en instelling om iedereen een kans te geven en gaat opzoek naar mogelijkheden om dit te realiseren.” 

Ted zet zich in om zo efficiënt mogelijk de juiste mensen op de juiste plek te krijgen binnen de Rabobank. Dat doet hij altijd vol overgave en enthousiasme. Juist daarom is hij genomineerd als Inspirator. De Rabobank wil bijdragen aan positieve veranderingen en zet zich in voor een duurzamere, inclusieve samenleving en Ted draagt hier zeker zijn steentje aan bij. 
 Meer lezen over de inclusiereis van Ted? Klik hier!

 

CATEGORIE INSPIRATOR

De inspirator is iemand die ervoor zorgt dat mensen met een auditieve of visuele beperking goed in een organisatie worden ingezet. Ook motiveert hij of zij anderen om hetzelfde te doen. Wil jij dat Ted Vonk naar huis gaat met deze award?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Ted

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier  

Logo Ctalents