Vacature

TELESALES ADVISOR

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Wil jij graag aan de slag bij één van de grootste telecomprovider van Nederland? Start als Telesales Advisor, waarbij je naast een mooi uursalaris ook bonussen en incentives (smartwatches, airpods, uitjes en nog veel meer) ontvangt.

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

Daarnaast is het zo lekker aan deze baan dat de klant met jou contact opneemt. Tijdens het telefoongesprek ga je de klant echt leren kennen, zodat je kan inspelen op zijn wensen en behoeften. De duur van het gesprek is niet belangrijk, maar wel dat de klant met een goed gevoel ophangt; echte service bieden dus! Door jouw kennis van de producten en diensten kan jij precies inschatten wat de klant nodig heeft. 

Jij verwondert de klanten door net dat stapje extra te zetten met jouw advies op maat. Je bent positief en maakt van iedere “nee” een “ja”. Kortom, jij hebt een challenger mindset. Een ware een aanwinst voor het team en natuurlijk voor de opdrachtgever.

De producten en diensten zijn erop gericht om klanten perfect te kunnen voorzien in hun behoefte. Geen MBO diploma? Geen probleem! Zo lang je maar de juiste drive hebt. Jouw passie voor onze klanten is belangrijker dan affiniteit met telefoons en gadgets.

Je werklocatie is Arnhem. Wat het werken hier zo fijn maakt is het hybride aspect, waardoor je thuis én op kantoor kan werken. Thuis te warm? Op kantoor is airco! Ben je juist laat uit school? Dan werk je de laatste uurtjes vanuit huis. Je werk is zo prima in te plannen rondom je privéleven. De werkuren zijn flexibel in te delen (minimaal 20 uur) tussen maandag en vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag zijn we open van 08:00 tot 17:30. Voor de zaterdag is een roulatierooster.

In de voorgaande jaren heeft dit team de titel ‘Beste Inbound Team Telesales’ gewonnen. Ook dit jaar hopen ze natuurlijk voor de derde keer op rij deze titel in de wacht te slepen. Ga jij hier onderdeel van zijn? 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Als aanspreekpunt voor de klant ben jij verantwoordelijk voor de plannings- en afrondingsfase van de jaarrekeningcontrole 
 • Ter controle van de interne beheersingsmaatregelen voer jij verschillende werkzaamheden uit 
 • Ondersteun je collega’s die minder ervaren zijn en beoordeel hun werkzaamheden 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Je bent perfect voor deze functie als je: 

 • Aantoonbare drive hebt. Een opleiding is niet nodig.
 • UNLIMITED passie voor klantcontact hebt;
 • Kansen ziet, benut of gewoon creëert;
 • Een teamplayer bent.

Overige functie-eisen: 

 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, in woord en geschrift 
 • Een leergierige en ambitieuze werkhouding 
 • Gedreven om met jouw teams het verschil te gaan maken! 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris met bonusregeling.
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!