Header 8 april - Voorloper
theater met

Theater met Tolk is genomineerd als Voorloper vanwege de theatervoorstellingen en festivals die ze toegankelijk hebben gemaakt door de inzet van gebaren- en schrijftolken.

“Theater met Tolk heeft al 6 jaar ervoor gezorgd om NGT tolken in te zetten bij de voorstellingen van het festival. Dit hebben ze ook een paar keer gedaan met de schrijftolken. Het terugkerend succesnummer is het Gebarencafe waarbij Theater met Tolk ervoor zorgde dat er twee doven achter de bar mochten werken samen met de horenden en hiervoor een vergoeding kregen. Dat is zeker een mooie voorbeeld op het gebied van inclusiviteit: Samenwerken met horenden achter de bar werken”. Stem daarom op Theater met Tolk!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Theater met Tolk is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op Theater met TolkOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Logo Ctalents