Ctalents Diamond Awards Uitblinker
Tjarda

Tjarda Struik

Tjarda is bij het Bartiméus fonds verantwoordelijk voor het initiëren en leiden van complexe projecten die bijdragen aan het leven van mensen met een visuele beperking. Maar dat is niet het enige wat ze doet. Ze is als spreker actief, ze bevordert diversiteit en inclusie onder andere op de arbeidsmarkt en ze is gemeenteraadslid in Zeist waarbij ze er onder andere voor zorgt dat mensen met een beperking ook een stem krijgen. Ze is ambitieus, denkt in mogelijkheden en zit niet graag stil. Stem daarom op Tjarda!

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Tjarda Struik is genomineerd in de categorie Uitblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Tjarda StruikBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter!
Logo Ctalents