Foto van Tjarda Struik

Categorie Uitblinker

TJARDA STRUIK

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN TJARDA

OVER TJARDA STRUIK

“Tjarda is een blindfluencer met ontzettend veel ambitie. Een inspirator waar je niet omheen kunt.” 

 

Ze is influencer en is actief op TikTok en Instagram. Op Tiktok heeft ze inmiddels meer dan 160.000 volgers. Niet gek dus dat Tjarda voor de tweede keer genomineerd is als Uitblinker. Ze laat zien hoe ze haar leven leidt terwijl ze nog maar 5% ziet. Op een luchtige manier vraagt ze hiermee meer aandacht voor blinde en slechtzienden mensen. Ze is daarnaast actief als spreker, bevordert diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt en is ook nog eens gemeenteraadslid in Zeist waarbij ze er onder andere voor zorgt dat mensen met een beperking ook een stem krijgen. 

 

Meer lezen over de inclusiereis van Tjarda? Klik hier!


 

CATEGORIE UITBLINKER

Deze award gaat naar een talent met een auditieve of visuele beperking dat laat zien wat er wél kan. Iemand die stappen heeft gemaakt in zijn of haar carrière en die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Is Tjarda Struik volgens jou een echte uitblinker?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Tjarda

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier  

Logo Ctalents