VERGROOT EENVOUDIG DE TOEGANKELIJKHEID VAN JOUW ORGANISATIE (3)

Vergroot eenvoudig de toegankelijkheid van jouw organisatie

Toegankelijkheid 

Toegankelijkheid is in organisaties een belangrijke randvoorwaarde om een inclusieve instroom van medewerkers te realiseren.

Maar welke functies zijn nou toegankelijk voor medewerkers met een visuele, auditieve of motorische beperking? Hoe kun je eenvoudig de toegankelijkheid van de werkplek optimaliseren? Hoe kun je gemakkelijk de randvoorwaarden realiseren voor een succesvolle plaatsing?

Download hier concrete tips & tricks om verdere stappen te zetten en jouw organisatie inclusiever te maken.

Babbage & Ctalents

Babbage biedt maatwerkoplossingen aan personen met een visuele-, motorische- of leesbeperking zoals dyslexie om binnen thuis,- studie- of werksituaties, optimaal de beperking te compenseren. Dit doen ze door advisering, levering, installatie en support van een brede range aan zowel hardware- als softwarematige hulpmiddelen. 
 
Ctalents:
Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen ze op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een play to win attitude zijn zij de partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen.

Download onze tips om je organisatie inclusiever te maken

CT8.jpg
Logo groot veel pixels714x851