Ctalents Diamond Awards (2)

 

Valentine Van Zadel

Valentine maakt zich bij GBLT hard voor haar medewerkers, ze zet zich voor de volle 100% voor ze in.         

“Valentine heeft gezien waar mijn kracht ligt. En deze kracht heeft haar organisatie nodig. Ze doet alles wat in haar macht ligt om mij te helpen mijzelf te kunnen zijn en rust te voelen tijdens het werk. Ze luistert heel goed naar mij, geeft complimenten en neemt mij zorgen en ideeën heel serieus”. 

Stem daarom op Valentine!

Ctalents Diamond Awards - categorie Inspirator

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Valentine Van Zadel is genomineerd voor de categorie Inspirator. Deze persoon is een echte inspirator voor anderen! Hij/zij zorgt er daadwerkelijk voor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen ditzelfde te doen.

Stem op Valentine Van ZadelOok een Inspirator worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents