Logo van VodafoneZiggo

Categorie Voorloper

VODAFONEZIGGO

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN VODAFONEZIGGO

OVER VODAFONEZIGGO

Ze zetten zich met het Team Diversity, Equity & inclusion in voor succesvolle duurzame plaatsingen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En juist daarom is ook VodafoneZiggo genomineerd als Voorloper. Bij VodafoneZiggo staat altijd de vraag ‘Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?’ centraal. Iets wat de talenten daadwerkelijk helpt om zichzelf te kunnen laten zien. Hieruit volgen soms aangepaste uren, een aangepast takenpakket of de inzet voor hulpmiddelen. Hiermee worden de nieuwe medewerkers echt in hun kracht gezet en kunnen ze hun volledig potentieel benutten. 

Meer lezen over de inclusiereis van VodafoneZiggo? Klik hier!

 

CATEGORIE VOORLOPER

Deze award is voor de organisatie die een echte voorloper is op het gebied van inclusie. Hier werken mensen met een auditieve of visuele beperking. Daarnaast inspireert dit bedrijf anderen om ook sensorisch talent in dienst te nemen. Is VodafoneZiggo volgens jou een echte voorloper?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op VodafoneZiggo

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents