Eva

Webinar

Een goede balans tussen werk en privé 

online

over deze webinar

We moeten de hele dag door van alles; een goede werknemer zijn, een leuke collega, een fijne partner, moeder/vader, vriend/vriendin, dochter/zoon. En daarnaast heb je ook nog eens een auditieve of visuele beperking, waardoor sommige situaties nog voor wat extra uitdaging kunnen zorgen. Hoe zorg je er dan voor dat je al deze ballen in de lucht blijft houden en ondertussen jezelf niet voorbij loopt?

 

Tijdens deze Webinar kijken we naar: 

  • Hoe herken je de signalen bij jezelf dat het teveel is 
  • Draagkracht versus draaglast, hoe houdt je dit in balans? 
  • Grenzen aangeven 

In deze training gaan we op een luchtige manier kijken naar het in balans brengen (en houden) van jouw energie. Waar krijg je energie van en waar loop je juist op leeg? 
Je leert goed voor jezelf te zorgen, omdat je er dan ook pas echt voor een ander kan zijn.
 

 

over de trainer

Deze webinar/training wordt verzorgd door Laura van Werven, Jobcoach bij Ctalents. Laura werkt al jaren als balanscoach en weet als geen ander hoe je jouw werk/privé balans kan verbeteren.  
Met een achtergrond binnen NLP (neuro linguïstisch programmeren) geeft zij geregeld trainingen op het gebied van communicatie, gedrag en het veranderen van belemmerende overtuigingen. 

 

over ctalents

Waar anderen je beperkingen zien, zien wij jouw talent. Wij zijn Ctalents, hét detacheringsbureau voor sensorisch talent. Wij detacheren blinde, slechtziende, dove en slechthorende starters, young professionals en experts met een mbo4-, hbo- of wo-diploma op zak. Dit doen we in verschillende sectoren in alle denkbare functies. Opzoek naar de volgende stap in jouw carrière? Doe dan hier de One Minute Check en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meld je aan voor het webinar