Vacature

YOUNG PROFESSIONAL - HYPOTHEEK

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Wil jij je collega’s ontzorgen? Ben jij het aanspreekpunt en de sparringpartner, bij wie iedereen terecht kan? Dan is het opleidingstraject voor de Young professional – Hypotheek écht wat voor jou!  

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

In dit opleidingstraject word je in een periode van 5 weken omgetoverd tot volwaardige sparringpartner. Je volgt verschillende vakinhoudelijke- en competentietrainingen, zodat jij een vliegende start kan gaan maken. 

 

Gedurende het opleidingstraject krijg jij alle ins en outs te leren van hypotheken. Na 5 weken kan jij intermediairs en adviseurs ontzorgen bij hun hypotheekaanvragen. Hierbij zijn digitalisering, duurzaamheid, vitaliteit en innovatie belangrijk thema’s, die zullen terugkomen in de trainingen. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je bent in staat zelfstandige keuzes te maken en belangrijke beslissingen te nemen rondom hypotheekaanvragen 
 • Je adviseert intermediairs en adviseurs over hypotheekaanvragen. Dit gebeurt vooral telefonisch of digitaal 
 • Gedurende het eerste jaar krijg je de mogelijkheid om naast je Wft Basis ook je Wft Hypothecair en Wft Vermogen te halen 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Young professional beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je hebt een Wft basis op zak of je bent bereid deze voor de startdatum te behalen 
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift 
 • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar 

Overige functie-eisen: 

 • Je werkt klantgericht 
 • Je stelt je flexibel op en bent enthousiast 
 • Je bent leergierig en wil jezelf graag ontwikkelen 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2.500 - €2.900,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Recruiter Lisanne.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met onze Recruiter Lisanne via lisanne@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Lisanne (hubspot.com) Tot gauw!