Foto van Yvonne Conijn

Categorie Inspirator

YVONNE CONIJN

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023
LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN YVONNE

OVER YVONNE CONIJN

Corporate Recruiter bij Arcadis. 

Yvonne neemt niet alleen zelf talenten aan maar inspireert collega’s binnen Arcadis om hetzelfde te doen en mensen met een auditieve en/of visuele beperking aan te nemen! Ze heeft als doel om de organisatie inclusiever te maken en is daarom actief op zoek naar samenwerkingspartners om binnen Arcadis concrete stappen te zetten.
 Meer lezen over de inclusiereis van Yvonne? Klik hier!

 

CATEGORIE INSPIRATOR

De inspirator is iemand die ervoor zorgt dat mensen met een auditieve of visuele beperking goed in een organisatie worden ingezet. Ook motiveert hij of zij anderen om hetzelfde te doen. Wil jij dat Yvonne Conijn naar huis gaat met deze award?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Yvonne

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents